Call us

KOUDE VOORGERECHTEN


* Carpaccio van Rundvlees met Basilicum, notensla en Parmesan

17.00

* Iberico Ham Pata Negra

20.00

*Gerookte Zalm

17.00

*Burrata, tomaat, rucola, olijfolie met basilcum en Balsamico Parels

17.00

*6 Zeeuwse Oesters

19.00

* 1/2 Kreeft Belle vue

25.00

Warme VOORGERECHTEN


* Vissoep

16.00

* Garnaalkroketten

19.00

* Kaaskroketten

15.00

* Scampi ’s op de Grill met Tartaar

17.00

* Scampi's met kruidenboter

17.00

*Duo van kaaskroket en Serono Ham Parmesan, Rucola en Basilicum

17.00

* Zeeuwse Mosselen Ramblas

17.00

* Ravioli van Krab, Sausje van Noordzeegarnalen

18.00

* Gepaneerde Visreepjes met verse Tartaar

17.00

Één rekening per tafel



Visgerechten


* Tomaat (2) met Grijze Garnalen

32.00

* In de Roomboter gebakken Slibtongen met Frietjes

32.00

* Gegrilde Zalmfilet, Béarnaise saus, Kersttomaat, Frieten

30.00

* Zwaardvis, Mediteraanse Kruiden, Groentjes, Gebakken aardappelen

32.00

* Paling Gebakken

32.00

* Paling in het Groen

34.00

* Paling in de Room

34.00

* Scampi ’s op de Grill met Tartaar

25.00

* Scampi 's in kruidenboter

25.00

* Vissoep

30.00

* Kreeft Belle Vue

45.00

* Mosselen Natuur

29.00

* Mosselen witte wijn

30.00

* Mosselen room

31.00

* Mosselen room, look

31.00

* Mosselen Ramblas

32.00

Één rekening per tafel



Vleesgerechten



* Mixed Vleesbrochette

29.00

* Steak, Filet Mignon

29.00

* Rib Eye natuur,frieten

35.00

* Châteaubriand met Warme Groentenkrans ( per 2 personen )

33.00

* Spaghetti Bolognese

17.00

* Licht gepekeld Varkens Cote à l'os, Blackwell saus en Frieten

28.00

* Americain

25.00

* Tournedos van Kip, Dragonsaus, Groenten

28.00

Saus naar Keuze



* Béarnaise saus

3.00

* Champignon roomsaus

3.00

* Maisonsaus

3.00

* Peper roomsaus

3.00

* Mayonaise, Ketchup of Tartaar

1.00

Één rekening per tafel


edit afsluiten